Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Важлива інформація для мешканців Височанської громади

Інформація
09.09.2021

Шановні мешканці Височанської громади!

З метою виконання дохідної частини місцевого бюджету та надходження платежів до бюджету, нагадуємо про сплату податкового зобов’язання по податку на землю та нерухоме майно. Податкове повідомлення-рішення можна отримати в адміністративних будівлях Височанської селищної ради за адресами:

  • Смт. Високий, вул. Бульварна, 12;
  • Смт. Покотилівка, вул. Незалежності,3;
  • Смт. Бабаї, пл. Михайлівська, 2.

У разі несплати у встановлений строк податкового зобов’язання, визначеного в податковому повідомленні-рішенні, застосовується штраф та нараховується пеня у порядку і розмірах, передбачених статтями 124 і 129 Податкового кодексу України, виникає право податкової застави на майно платника податків і таке податкове зобов’язання визначатиметься податковим боргом та буде вжито заходи з погашення податкового боргу у порядку встановленому законодавством.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше