Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Україні з’явився сайт із пошуку вакансій у сфері відбудови й транспорту

Інформація
10.12.2023

Він має назву «Робота та відновлення». На сайті розміщені вакансії в галузях транспорту, зв’язку, будівництва та відбудови в цілому. Про це повідомляє Мінінфраструктури.

▪️Тут можна знайти пропозиції від роботодавців, залучених до відновлення територій та інфраструктури. Вони передбачають можливості щодо безоплатного навчання, перекваліфікації або проживання. Це особливо важливо для внутрішньо переміщених осіб.

▪️Вакансії мають фільтри й інструменти сортування. Користувачі можуть обирати роботу за сферою, географією чи роботодавцем.

▪️Крім актуальних пропозицій, на платформі наведені рекомендації щодо ефективного пошуку роботи, а також відповіді на найбільш часті питання.

▪️Наразі тут розміщено понад тисячу вакансій, які постійно оновлюються.

▪️Сайт доступний за посиланням

📲Мінреінтеграції 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше