Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Україні при Міністерстві внутрішніх справ сформували 8 надсучасних штурмових загонів «Гвардія наступу»

Новина
12.04.2023

В Україні при Міністерстві внутрішніх справ сформували 8 надсучасних штурмових загонів «Гвардія наступу»:

▪️ «Сталевий кордон» – бригада Державної прикордонної служби України;

▪️ «Червона калина» – формується в Калинівці Вінницької області;

▪️ «Лють» – бригада Національної поліції України;

▪️ «Рубіж» – спрямована на те, щоб якомога швидше вийти на рубежі України;

▪️ «Спартан»;

▪️ «Кара-Даг» – братиме участь у звільненні окупованого Криму;

▪️ «Бурелом» – бригада утилізації російських військових;

▪️ легендарна бригада «Азов» – бригада Національної гвардії України.

Підрозділи складатимуться, виключно, з добровольців та мають зміцнити українські сили під час майбутнього наступу та звільненні територій від ворога. Долучаючись до «Гвардії Наступу», новобранці стають частиною однієї з бригад на вибір, відповідно до своїх поглядів.

В основу підрозділів увійдуть чинні поліцейські, прикордонники, бійці Національної гвардії із залученням військовослужбовців та поліцейських, які мають досвід у боях із 2014 року.

Для всіх штурмовиків “Гвардії наступу” збережуться пільги, передбачені для військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів.

Щоб вступити до одного з підрозділів “Гвардії наступу”, необхідно подати відповідну анкету на сайті проєкту або записатися в Центрах надання адміністративних послуг.

Для отримання максимально корисної та цікавої інформації, підписуйтесь на ютуб-канал Гвардії Наступу за посиланням https://youtube.com/@gvardiyanastup

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше