Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Урочисті привітання з нагоди Дня працівників освіти та Всеукраїнського Дня дошкілля

Фоторепортаж
29.09.2021

Урочистий концерт з нагоди професійного свята- Дня працівників освіти та Всеукраїнського Дня дошкілля відбувся в КЗ "Палац культури та мистецтв Височанської селищної ради".

Височанський селищний голова Олександр Мороз разом з начальником відділу освіти Височанської селищної ради Анатолієм Червоним привітали винуватців свята та нагородили найкращик працівників освіти за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у навчанні та вихованні юного покоління почесними грамотами та подяками. Привітали і ветеранів педагогічної праці. Окрім вчителів, подяки від начальника відділу освіти Височанської селищної ради з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, отримали і бібліотекарів ліцеїв за особитий внесок у розвиток бібліотечної справи.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше