Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Височанській громаді вшанували пам'ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Подія
15.12.2023

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця дата сьогодні поєднала на меморіальних заходах представників селищної ради, ліквідаторів аварії на ЧАЕС і мешканців громади, які прийшли віддати шану героям.

У селищах Високий, Покотилівка та Бабаї присутні поклали живі квіти до пам’ятників “Жертвам Чорнобильської катастрофи” та вшанували загиблих хвилиною мовчання. Кожна квітка, кожна мить мовчання – це вираз поваги та подяки за самовідданість та героїзм.

Ця дата вкотре нагадує про важливість особливих заходів безпеки у сфері використання атомної енергетики. Особливо зараз, коли Україна чинить спротив російському вторгненню, а окупанти погрожують усьому світові новою ядерною катастрофою.

Ми завжди будемо пам’ятати про подвиг справжніх героїв. Багато з цих людей не дожили до теперішніх днів, віддавши своє життя задля майбутніх поколінь.
Шануємо, пам’ятаємо...

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше