Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Височанській громаді відбулася творча зустріч "Моя країна Україна" з казкаркою, драматургинею та художницею Ланою Ра

Новина
26.10.2023

Три дні поспіль Лана Ра (творчий псевдонім Світлани Конощук) спілкувалася з дітьми, бо громада у нас велика і хотілося порадувати всіх її маленьких мешканців.

📚 У понеділок, 23 жовтня, у Покотилівському будинку культури вихованці класу образотворчого мистецтва Височанської школи мистецтв та учні Покотилівського ліцею №2 із захопленням слухали розповідь письменниці та з задоволенням ставили питання: про книги, про творчі плани Лани Ра, чудові іграшки, які є героями казок та оповідань. Цікавило дітей і як створюються мультсеріали за сценаріями авторки, та з чого виготовлені персонажі для зйомок мультфільму.

📚У вівторок, 24 жовтня, Лана Ра завітала до Палацу культури та мистецтв у селищі Бабаї, де юні вихованці художніх колективів та Височанської ДСЮШ не тільки спілкувалися з казкаркою, а й з задоволенням прослухали уривки з ії книжки " Щоденник котячих мандрів" та подивилися анімаційний серіал " Моя країна Україна". А ще кожна дитина отримала подаруночок на згадку.

📚До речі, якщо ви ще не бачили мультсеріал "Моя країна Україна» , вам треба обов'язково подивитись! Це стверджують учні Височанської школи мистецтв, які зустрілися з Ланою Ра у середу, 25 жовтня, у селищі Високий.

🎬Як складно творити мультфільм, в якому пластилінові герої розказують нам про мандри Україною!
Цікава інформація:
😺аж 300 кілограмів пластиліну пішло на створення 1 сезону;
😺 рецепт лікування від байдужості - з'їсти смачного борщу;
😺 щоб прогнати смуток - треба його з друзями розвеселити;
😺той, хто не прочитає книгу - не дізнається, що в ній заховав письменник.
Діти із задоволенням поділились іменами своїх улюблених котиків та подивились декілька серій про кота мандрівника.

Велика подяка від учнів, батьків та педагогів чудовій людині – Лані Ра за зустріч, емоції та враження! Все пройшло цікаво, доступно та креативно! Час пролетів миттю! Здоров’я Вам, творчості та натхнення!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше