Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У смт Покотилівка, смт Високий та смт Бабаї були встановлені Дошки пам'яті з метою увіковічнення пам'яті загиблих Героїв - мешканців громади

Подія
29.08.2023

У смт Покотилівка, смт Високий та смт Бабаї були встановлені Дошки пам'яті з метою увіковічнення пам'яті загиблих Героїв - мешканців громади.

Сьогодні з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у смт Покотилівка відбувся урочистий мітинг, що став символом великої вдячності та вічної пам'яті незабутнім Героям. На церемонії були присутні рідні та друзі загиблих захисників, їхні побратими, представники Височанської селищної ради, депутати та мешканці громади. Хвилина мовчання, освячення Дошки пам'яті, запалення свічок та покладання квітів– це були миті, які зворушили кожного з присутніх до сліз.

Душа Героя ніколи не зникає, а лише переходить у вічність. Кожне фото на дошці - це більше, ніж лише ім'я та прізвище. Це символ відданості, мужності та незламності.

Звучить німий вигук «Вічна Пам'ять!» - як обіцянка ніколи не забувати тих, хто віддав своє життя заради незалежності та свободи країни. Нехай Дошки пам'яті стануть свідченням цієї обіцянки, нагадуючи нам про те, що Герої не вмирають, а живуть у наших серцях та пам'яті назавжди.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше