Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У ХОВА обговорили безпекову ситуацію цивільного населення під час Великодніх свят

Новина
14.04.2023

Напередодні Великодня начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов провів засідання з представниками Ради Церков та релігійних організацій, на якому також були присутні керівники правоохоронних органів.

Як зазначив Олег Синєгубов, під час Великодня змін комендантської години не буде. Вона триватиме у Харківській області з 23:00 до 05:00.

«За дорученням Офісу Президента нам всім потрібно докласти максиму зусиль, щоб Великодні свята пройшли спокійно. Під час освячення великодніх кошиків не варто допускати великого скупчення людей. Тому обряди необхідно здійснювати оперативно», – сказав начальник ХОВА.

Олег Синєгубов зазначив, що необхідно звернути особливу увагу всіх прихожан на заборону відвідування певних кладовищ.

«Ви можете провести роз’яснювальну роботу і порадити людям не приходити на кладовища, які раніше були під окупацією. На жаль, чи не щодня ми фіксуємо випадки підриву людей на деокупованих територіях», – зауважив Олег Синєгубов.

Окрім того, начальник ГУ Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко розповів, що під час Великодня наряди поліції будуть чергувати біля кожної церкви області та міста Харків. Володимир Тимошко також закликав громадян під час відвідування церков мати при собі документи.

«Вкотре просимо громадян, бути обережними та пильними особливо у деокупованих громадах. І дотримуватись усіх вимог та заборон, про які ми попереджаємо. Такі заходи здійснюються виключно для безпеки населення», – додав начальник ГУ Нацполіції у Харківській області.

Вкотре нагадуємо, що російські агресори замінували значну частину територій, тому відвідувати місця, які ще не перевірили вибухотехніки, небезпечно. Якщо помітили підозрілий предмет, негайно повідомте про знахідку за номерами 101 чи 102. Проте зауважте, що телефонувати потрібно на безпечній відстані (300 м) від вибухонебезпечного предмету, аби він не здетонував.
https://kharkivoda.gov.ua/news/120524

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше