Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У День пам’яті та примирення Олег Синєгубов вшанував жертв Другої світової війни

Новина
08.05.2023

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов взяв участь у церемонії покладання квітів до Меморіалу Слави у Харкові в пам'ять про загиблих, чиї життя обірвала Друга світова війна.

«Сьогодні в День пам'яті та примирення ми вшановуємо усіх жертв. Українці сповна відчули усі жахіття Другої світової на собі. Тому разом з усім цивілізованим світом щиро прагнули, аби подібне не повторилося. Але, на жаль, уже більше року на українські міста і села знову летять бомби, ракети та снаряди, безневинні мирні люди гинуть у вирі війни. Ми мусимо зробити все, щоб перемогти та зупинити нову навалу – рашизм», - зазначив Олег Синєгубов.
https://kharkivoda.gov.ua/ru/news/120877

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше