Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Свято для маленьких учнів: яскраві та незабутні враження

Новина
20.10.2023

У наш нелегкий час так не вистачає дитячих усмішок. Обов`язок дорослих – не просто зберегти життя дітей, захистити їх від болю та страждань, а й зігріти теплом та наповнити любов’ю кожне дитяче серце.

19 жовтня став особливим днем для учнів початкових класів Височанського ліцею №1.
За підтримки генерал-майора Володимира Яблонського, голови МГО «Міжнародний конгрес захисту прав та свобод людини «Світ», та за участі акторів Харківського державного академічного театру ляльок імені В. А. Афанасьєва цей день перетворився на справжнє дитяче свято, наповнене новими враженнями, веселощами та пригодами.

Маленьким учням показали неймовірну виставу, яка перенесла їх у світ казки та фантазії. Діти із захопленням спостерігали за життям лялькових героїв.

Але свято цим не обмежилося лише переглядом вистави. Для маленьких учнів були проведені майстеркласи з арттерапії, які допомогли дітям виразити свої почуття та ідеї через мистецтво.

А що ж за свято без смаколиків? Для всіх гостей були приготовлені смачні гамбургери та картопля фрі.

Заходи цього дня стали не лише часом посмішок та розваг, але й можливістю для маленьких учнів відчути підтримку, навчитися чому-небудь новому, і, головне, збагатити свій день позитивними спогадами та враженнями.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше