Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Святковий концерт від колективу "Таліца"

Новина
30.09.2023

Сьогодні, 30 вересня, у Будинку культури смт Покотилівка для мешканців громади та представників ДФТГ "Фенікс" відбувся надзвичайно яскравий та запальний захід - святковий концерт, влаштований народним аматорським колективом народної пісні "Таліца" (керівник Наталія Плотнік).

💙💛 Ця подія стала не тільки великим мистецьким святом, але й символічним об'єднанням кількох важливих подій, які стали дорогими серцю українців: День Захисників та Захисниць України, свята Покрова та День козацтва.

💙💛Урочистий концерт розпочався з вітального слова від старости Покотилівського старостинського округу В'ячеслава Богатого, який привітав всіх присутніх та наголосив на важливості об'єднання громади навколо традиційних свят і подій. Він також висловив вдячність колективу "Таліца" за їхню працю та внесок у культурне життя селища.

💙💛З привітальними словами з нагоди прийдешніх свят до мешканців селища звернувся доброволець ДФТГ "Фенікс", ветеран ООС, підполковник юстиції Микола Удовиченко

 Протягом всього концерту виконання українських народних пісень талановитими учасниками колективу зачаровували глядачів своєю красою і глибиною. У програмі були представлені пісні різних регіонів України, які розповідали про історію та душу нашої Батьківщини.

Такі події дарують нам можливість відзначити наші історичні коріння та надихають на нові досягнення.
Разом ми - Україна!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше