Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стратегічна співпраця для безпеки: Височанська селищна рада та ДСНС об'єднують зусилля в профілактиці виникнення надзвичайних ситуацій

Новина
13.12.2023

Височанська селищна рада продовжує працювати над підвищенням рівня безпеки своїх мешканців.
12 грудня разом з представниками Державної служби з надзвичайних ситуацій за участю поліцейського громади та представника ювенальної поліції була проведена робота серед сімей з дітьми, спрямована на запобігання виникнення подій, що можуть стати загрозою для життя людини: протипожежна безпека, мінна безпека та правила поводження на кризі.

🔹Відзначення можливих небезпек та грамотна підготовка населення дозволяє зменшити ризики та зберегти благополуччя громади.

🔹Під кінець заходу з нагоди прийдешніх новорічних свят діти отримали солодкі подарунки від селищної ради.

Височанська селищна рада висловлює вдячність представникам ДСНС за співпрацю та проактивний підхід до розв'язання питань безпеки громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше