Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спортивне сьогодення громади. В спортивних діяннях завжди криється велика доза натхнення та можливість об'єднати молодь навколо спільної мети

Новина
09.08.2023

8 серпня на спортивному майданчику Височанського ліцею №2 сталася подія, яка чудово відображає цю ідею - товариський міні-турнір з волейболу серед дівчат.

Цей турнір став чудовою нагодою для молодих волейболісток продемонструвати свої навички та талант у дружній атмосфері. У змаганнях брали участь дві команди Височанської ДЮСШ та дві команди дівчат "ГЛОРІ" з міста Харкова. Ця зустріч стала своєрідним спортивним викликом, де кожна команда мала можливість показати свій рівень підготовки та готовність до майбутніх змагань.

Міні-турнір вийшов за межі простого спортивного заходу, бо зібрав разом молодь з різних команд, дозволивши їм обмінюватися досвідом та враженнями. Спорт завжди об'єднує людей, а такі події стають майданчиком для встановлення нових знайомств, дружніх зв'язків та спільних цілей.

Переможцями турніру стали обидві команди Височанської ДЮСШ, які заслужено здобули перші місця у своїх категоріях.

Для досягнення таких вражаючих результатів потрібні неймовірні зусилля Найвищу майстерність під час турніру показали: Головешко Дар'я, Курбакова Вероніка, Соколенко Валерія, Миргород Мирослава, Шевченко Софія, Пономаренко Анастасія та Кригіна Кароліна. Вони стали справжніми лідерами своїх команд і привнесли непередбачуваний дух змагань на майданчик.

Команди заслужено відзначені дипломами за їхні видатні досягнення на турнірі. Окремо були визначені кращі нападниці та захисниці турніру у кожній команді.

Вітаємо тренера Віталія Міцая, який зіграв ключову роль у підготовці команд до турніру. Його віддана робота та професіоналізм заслуговують великої вдячності та визнання.

Такі заходи важливі для розвитку спортивного потенціалу громади. Вони сприяють підготовці молодих спортсменів, зміцненню командного духу та популяризації спорту в регіоні.
Сьогодні молодь - це саме та сила, котра дозволить в майбутньому нашим дітям жити в спокійній, успішній та, головне, мирній країні.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше