Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спортивне сьогодення громади

Новина
27.03.2023

Поруч із трагедіями та жахами війни життя триває, бо лише з вірою у нього можна здобути Перемогу. Спортивне життя не виняток. Воно символізує стійкість, незламність та високий рівень свідомості українців.

🥋21 березня у боксерському залі Палацу культури та мистецтв Височанської селищної ради у смт Бабаї відбувся турнір Височанської ДЮСШ з карате.
У турнірі брали участь 36 вихованців ДЮСШ ( молодша та старша групи), кожен з яких показав не лише високу спортивну майстерність, але й силу волі та прагнення до перемоги.

Молодша група виконувала вправи по програми "кихон".
🏆Переможницею у цій групі стала Стецюк Софія.

У старшій групі перші місця вибороли:
🏆Програма "ката" - Сліпченко Олександр.

🥋Програма "куміте"(дівчата):
🏆 Кузовна Аліса, Чепурная Таїсія

🥋Програма "куміте" (хлопці)
🏆 Кролевець Костянтин, Чікало Костянтин, Тарахтєєв Микита.

Кожен каратист показав бойовий дух, а найкращі спортсмени здобули кубки, медалі та грамоти. Варто відзначити добру організацію турніру та високий рівень конкуренції у всіх категоріях змагань.Так тримати!

🏐У суботу, 25 березня, вихованці Височанської ДЮСШ брали участь у Відкритій першості з волейболу серед дівчат у смт Пісочин "Пісочинська весна".
За звання кращого змагалися гравці трьох команд, які продемонстрували злагоджену гру та подарували глядачам неймовірно драйвові емоції. Дівчата підбадьорювали себе девізами та вигуками, м'ячі летіли зі швидкістю гарматного ядра.

🏆За результатами змагань перемогу святкували наші дівчата з Височанської ДЮСШ. Велика подяка тренеру школи Віталію Івановичу Міцаю за підготовку та вдалий виступ команди🙏
🏆Друге місце виборола команда Пісочинської ДЮСШ.
🏆Третє місце посіла команда з м. Чугуїв .

Спорт - це здоров’я та характер👏

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше