Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення спортивної громади: блискучий виступ та досвід

Новина
05.02.2024

У суботу, 3 лютого, вихованці відділення «Футбол» Височанської ДЮСШ у черговий раз продемонстрували чудові результати на турнірі "Суперліга Харків сезону" зима 2023-24 років.
⚽️Молодша група "Колоса" (сел. Бабаї) надійно перемогла "Арсенал-Рогань"  із вражаючим рахунком 8:0, який є свідченням високого рівня підготовки та злагодженої гри команди.

⚽️Старша група зійшлася у двобої з командою "Динамо" з міста Харків. Гра була напруженою та емоційно насиченою, помітною була рішучість обох команд. "Колос" показав високий рівень гри, але гравці "Динамо" виявилися сильнішими і здобули перемогу з рахунком 2:1.
Така активна та успішна участь у турнірах свідчить про великий потенціал команди та високий професіоналізм тренерів Івана Михайліченка та Олексія Неклонського. Бажаємо команді «Колос» впевнено крокувати до нових висот у світі футболу!

У суботу, 3 лютого, молоді волейболісти з КЗ Височанська ДЮСШ взяли участь у турнірі пам’яті видатного олімпійського чемпіона та заслуженого майстра спорту з волейболу Юрія Пояркова.
🏐Захід відбувся на базі Вищого училища фізичної культури та спорту у місті Харкові та зібрав найкращі команди Харківської області: «Хофвукс», «Локомотив», «Глорі», команда міста Первомайський та Височанську ДЮСШ.
🏐Участь у таких заходах — це завжди можливість для вдосконалення. Наші юні волейболісти, хоч і не стали переможцями в ігровій боротьбі, все ж отримали найцінніше — досвід. Завдяки тренерській майстерності Міцая Віталія, команда показала чудовий рівень підготовки та велику активність на турнірі високого рангу.
🏐Переможцем турніру стала команда Хофвукс, Кожен учасник був нагороджений цінними подарунками, пам'ятними медалями та смаколиками.
Бажаємо нашим юним волейболістам подальших успіхів та спортивного росту!

Справжня перемога – це отриманий досвід та відданість спорту, які безсумнівно стануть фундаментом для майбутніх успіхів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше