Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення спортивної громади

Новина
25.12.2023

У четвер, 21 грудня, у спортивній залі Палацу культури та мистецтв у селищі Бабаї відбувся захоплюючий та енергійний захід – передноворічні Веселі старти та естафети, що стали чудовою нагодою для 40 вихованців ДЮСШ продемонструвати свою спритність та веселий спортивний дух.

🏃‍♀️🏃Участь у цьому святі приймали вихованці різних відділень: футбол (тренери Олексій Неклонський , Іван Михайличенко); карате (тренер Роман Щербина); спортивне орієнтування (тренер Вадим Дяченко) та спортивна аеробіка (тренер Анастасія Кулигіна) . Естафети об’єднали багато різних завдань та використання різноманітного спортивного інвентарю, щоб зробити змагання яскравими та цікавими для всіх учасників.

🏃🏃‍♀️Хоча результати оголошувались умовно, а головною метою заходу було створення спортивного свята для дітей, юні спортсмени завзято та весело змагались. Після напружених змагань усі учасники були відзначені канцелярськими подарунками від селищної ради.
Цей захід не лише дозволив дітям весело провести час, а й сприяв підтримці спортивного духу серед молоді!

У суботу, 23 грудня, передноворічний шаховий турнір серед вихованців ДЮСШ у селищі Буди відбувся в атмосфері концентрації та інтелектуальної напруги.
♟♟Десять талановитих учасників відзначилися високим рівнем гри. По завершенні змагань найкращими стали:

🏆Роженко Михайло - 1 місце.
🏆Немошкалов Ярослав - 2 місце.
🏆Лободюк Едуард - 3 місце.

♟♟Важливо відзначити, що для підняття атмосфери турніру були запрошені дорослі шахісти, серед яких також відбулись захоплюючі ігри та боротьба за призові місця.

Велика подяка тренеру Володимиру Жукову за проведення турніру та сприяння популяризації шахів серед молоді.
Бажаємо всім учасникам подальших успіхів!

У неділю, 24 грудня, вихованці Височанської ДЮСШ продовжили свій виступ у футбольному турнірі "Суперліга Харків" сезону зима 2023-24.

⚽️Молодша група "Колос" з селища Бабаї вразила своєю грою, здобувши переконливу перемогу 5:1 над командою "Металіст 1925" з міста Харкова. Це вражаючий результат, який свідчить про високий рівень підготовки юних футболістів.

⚽️Хоча старші футболісти "Колоса" зазнали поразки з рахунком 0:2 від тієї ж команди "Металіст 1925", їхній наполегливий підхід та вміння гідно боротися на полі заслуговують поваги.

Вітаємо тренерів Івана Михайличенка, Олексія Неклонського та молодших футболістів з чудовою перемогою, а старших - із відданою грою! Невдачі - це лише шлях до нових здобутків, а ваше вміння працювати як команда і долати труднощі заслуговує на велику похвалу. Бажаємо вам подальших успіхів і впевненості на футбольному полі!



2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше