Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення освіти у громаді

Новина
05.04.2023

💙💛4 квітня 2023 року, у Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки, близько 500 учнів та вчителів закладів загальної середньої освіти Височанської громади залучилися до написання Всеукраїнського радіодиктанту з безпечної поведінки з мінами та нерозірваними боєприпасами.

🔹Щоб провести диктант «Спільно до безпеки» обє’дналися Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Міністерство освіти та науки, Державна служба України з надзвичайних ситуацій та Центр з протимінної діяльності.

🔹Диктант прозвучав на хвилях «Українського радіо». Текст читав Михайло Карпань, актор, який озвучує Пса Патрона в однойменному мультфільмі.
👉 Слухайте диктант у записі

(https://bit.ly/3KxtXFa?fbclid=IwAR2-kUh7Y1QodIrfTqOvxGjahizm4zrIxkpZk84fzmn1DalQoKBZ0Iq_R7k)🔹Безпека дітей, в такий непростий час для нашої країни, є першочерговим питання. Через активні бойові дії у різних частинах країни зростає небезпека від вибухонебезпечних предметів для нашого життя. Шкода, якої можуть завдати ці предмети, непоправна та навіть смертельна, тому важливо пояснити дитині у доступній та розважальній формі правила безпечної поведінки.


💙💛Заклади дошкільної освіти Височанської селищної ради продовжують працювати в дистанційному форматі. Звіт за березень:
🔹На початку березня дошкільнята привітали своїх матусь та бабусь із Міжнародним жіночим святом і початком весни.

🔹Для дитячих садочків минуло місяця особливою стала тема українського письменництва, зокрема, день народження Тараса Шевченка. Діти вивчали твори Кобзаря, знайомились з його художніми надбаннями, біографією.

🔹Педагоги КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО»:
- познайомили дітей із роботою бібліотеки,
- розширили знання вихованців про перелітних птахів, їх поведінку навесні,
- закріпили назви перших весняних квітів.
Під час тематичного тижня «Я дитина хоч мала, але знаю свої права» вихователі розповіли дітям про їх права та обов’язки.

🔹Під керівництвом педагогів дошкільнята КЗ «БАБАЇВСЬКИЙ ЗДО» продовжують брати участь у дистанційних онлайн-конкурсах та олімпіадах на сайті «Всеосвіта».

🔹Особливу увагу в КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО» приділяють екологічному вихованню дітей. У Всесвітній День Землі вихованцям виховували любов до рідної країни, її краси, вчили бережливому ставленню до навколишнього середовища.
- В Міжнародний День лялькаря вихователі садочка не тільки познайомили дітей з мистецтвом лялькового театру, а й надали можливість «оживити» улюблену ляльку та зробити ляльку власноруч.

Освітній процес в закладах дошкільної освіти триває на належному рівні та наближає нас до Перемоги!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше