Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СЬОГОДЕННЯ ОСВІТИ ГРОМАДИ: Дитинство – це ранок життя, а ранок має бути щасливим

Новина
22.03.2023

📖 Ранок 24 лютого 2022 року змінив наше життя і життя наших дітей на ДО та ПІСЛЯ. Можливість мати щасливе дитинство у наших дітей сьогодні намагаються відібрати.
Через постійну загрозу обстрілів, Харківською обласною державною (військовою) адміністрацією прийнято рішення про роботу закладів освіти в режимі онлайн. Тому освітній процес у закладах дошкільної освіти нашої громади в цьому році вперше розпочався і триває дистанційно.

📖Це стало неабияким викликом і для педагогів і для батьків. Саме їх співпраця дає сьогодні змогу нашій малечі продовжувати здобуття дошкільної освіти. Дистанційне навчання в садочках відбувається по-різному, стандартизований підхід до всіх тут не спрацьовує. Дієвий результат дає лише робота у форматі «педагог – батьки – дитина».

📖Адміністрація і педагоги садочків тримають аудіо і відеозв’язок з батьками і вихованцями в створених у соціальних мережах групах, в яких надають рекомендації (фото-, аудіо-, відео-, письмово тощо) щодо здійснення освітньої роботи за окремими темами і отримують фотозвіти. До роботи залучені вихователі, музичні керівники, інструктори з фізкультури, керівники гуртків, вчителі-логопеди і психологи.

📖В КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО» цікаво і змістовно проведено тематичні тижні.

📖 Під керівництвом педагогів дошкільнята КЗ «БАБАЇВСЬКИЙ ЗДО» взяли участь у дистанційних онлайн-конкурсах та олімпіадах на сайті «Всеосвіта».

📖Вихованці хореографічного гуртка «Намистинки» КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО» здобули найвищу нагороду – гран-прі у Міжнародному конкурсі ІІІ INTERNATIONAL COMPETITION «Merri Christmas».
https://www.youtube.com/watch?v=qzof2ypVYEE

Наші садочки сьогодні продовжують працювати: надають можливість дітям розвиватися, навчатися, відпочивати, радіти дитинству та рости гідними громадянами нашої Батьківщини.
Дякуємо батькам за розуміння та небайдужість!
Тримаємо освітній фронт разом!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше