Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади. Знайомтеся - Молодіжний центр High Hub

Новина
15.02.2023

 

З 1 липня 2022 року у Височанській громаді за підтримки селищної ради, відділу культури, молоді і спорту та завдяки ініціативній групі на чолі з Миколою Благовестовим працює програма "Мріємо та діємо" від IREX in Ukraine.

За цей час заходи, які були проведені працівниками Палацу культури та мистецтв Височанської селищної ради, бібліотек, Молодіжного центру High Hub, охопили близько 600 молодих людей з нашої громади та ВПО.

📍Разом влітку вони знайомились, відпочивали, займалися спортом.

📍Восени розпочали психологічні та кар'єрні консультації , заняття з кібербезпеки, вивчали тактичну медицину та самооборону.

📍Було реалізовано 4 грантових проєкта разом з ВільноХабом, а саме:
- кар'єрне консультування;
- медіаграмoтність;
- виховання толерантності;
- психологічна та соціальна підтримка.

📍Зустрічалися з видатними та знаковими українськими письменниками, журналістами, волонтерами, артистами. Серед них Сергій Жадан, Сашко Дерманський , Антон Дьяченко , Людмила Охріменко.

📍Провели:
- екотолоки на водних об'єктах в Бабаях та Високому;
- 17 майстеркласів, серед яких:
- з акторської майстерності - від актора Харківського академічного театру ляльок Віталія Бурлеєва,
- художній - від Патріка Кассанеллі,
- танцювальний - від Максима Тележного,
- з самозахисту,
- арт- терапевтичний.
Всього 94 офлайн та 27 онлайн заходів.

Це дружна команда: завідувачка Молодіжним Центром Наталія Пахніна , Валентина Дамбраускас та Діана Дамбраускас, Тетяна Кириченко, Анжеліка Гога , Елена Максименко, Володимир Шмаков.

Партнери центру: USAID - US Agency for International Development, IREX in Ukraine , NGO Youth Platform \ ГО "Молодіжна Платформа" , Асоціація молодіжних лідерів України , Телепроект ,,Модне сузір'я,,

Окрема подяка Височанській селищній раді в особі голови Олександра Мороза, його першого заступника Івана Михайличенка, начальника відділу культури, молоді та спорту Людмили Чечиної, директора Палацу культури та мистецтв Катерини Моісеєнко, а також Юлії Величевій та всім небайдужим до розвитку молодіжного руху в нашій громаді.

Разом ми - Україна! 🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше