Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ: ЖКГ

Новина
27.03.2023

Якщо щось бажаєш змінити - розпочати варто з себе: своєї громади, села, вулиці, подвір'я, оселі. Це обличчя нашої громади, і саме її стан, охайність та чистота покликані забезпечити комфортне проживання всім мешканцям.
Працівники ЖКГ Височанської селищної ради невпинно продовжують свою щоденну роботу у цьому напрямку.

Минулого тижня:

🔵Продовжується обрізка дерев вздовж доріг та ліній електропередач . Завдяки цьому змінюється на краще зовнішній вигляд населених пунктів, підвищується безпека руху та захист ліній електропередач від пошкоджень. Особливо хочеться підкреслити, що зрізані гілки, повалені сухі дерева не були залишені на місці, а перероблені за допомогою подрібнювача.

📌Триває благоустрій прибудинкових територій багатоповерхівок смт Покотилівка.

🔵у смт Високий та смт Бабаї розпочалися роботи з експлуатаційного утримання автомобільних доріг і вулиць комунальної власності.

🔵Працівники комунального підприємства «Тепловодопостачання Височанської селищної ради» виконували ремонтні роботи з ліквідації аварійних ситуацій та їх запобігання на централізованих мережах:
📌 вул.Київська, смт Високий,
📌вул. Шевченка, смт Бабаї.

Наближаємо Перемогу разом!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше