Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: ВІДКРИТТЯ ВЕТЕРАНСЬКОГО ХАБУ

Новина
25.04.2023
💛22 квітня у смт Високий за підтримки Височанської селищної ради та ГО «Ветеранське об’єднання Височанської громади «Мрія» відбулося урочисте відкриття ветеранського хабу (простору). Він призначений для роботи, консультацій, різноманітних заходів, лекцій та показів для ветеранів та їхніх близьких.
💙💛З привітаннями на відкритті виступили:
- депутат Харківської обласної ради Наталія Плотнік;
- Височанський селищний голова Олександр Мороз;
- генерал-майор, член Міжнародного конгресу захисту прав та свобод людини Володимир Яблонський.
💙💛Поки ветеранський хаб складається з двох приміщень: кімната загального користування та кімната, де можна проводити тренінги чи культурні заходи.
За словами Галини Дмитрівни Журавель, однієї з засновниць ГО «Ветеранське об’єднання Височанської громади «Мрія», на сьогоднішній день метою ветеранського простору є налагоджування спілкування ветеранів, піклування про підтримку їхнього морального стану, участь у патріотичному вихованні молоді й забезпечення спадкоємності традицій.
💙💛Як зазначив Височанський селищний голова Олександр Мороз, такі простори дуже важливі для нашої громади, адже саме тут ветерани, сім’ї захисників та захисниць зможуть отримати розуміння та підтримку. Впевнені, простір буде працювати для розвитку соціального та культурного життя громади.
З Україною в серці, разом до Перемоги!🇺🇦
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше