Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: Утворення Молодіжної ради при Височанській селищній раді

Новина
05.08.2023

4 серпня у Палаці культури та мистецтв в смт Бабаї відбулися установчі збори по формуванню складу Молодіжної ради. Вона має стати платформою для обговорення проблем, ідей та ініціатив, що стосуються молоді, а також сприяти створенню та реалізації різноманітних проєктів на користь усієї громади. Ця ініціатива зібрала 18 активних та амбітних молодих людей, які вірять у свій потенціал.

Під час зборів шляхом відкритого голосування було затверджено кандидатури голови ради та його заступника, секретаря, голів комісій. Також були обговорені питання повноважень організації, взаємодії з Височанською селищною радою та партнерами.

Новостворена Молодіжна рада ставить перед собою амбітні цілі: не тільки представляти інтереси молоді перед органами влади, сприяти розвитку молодіжних проєктів, а й займатися пропагандою здорового способу життя, культурного та освітнього розвитку.
Молодь - це майбутнє нашої держави!

Разом до Перемоги!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше