Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ: Турнір з баскетболу на Кубок пам’яті Сергія Леонідовича Романенка

Новина
09.04.2023

У суботу, 8 квітня, у спортивній залі Палацу культури та мистецтв Височанської селищної ради в смт Бабаї відбувся Турнір з баскетболу на Кубок пам’яті Сергія Леонідовича Романенка.

🏀Людина живе доти, доки живе про неї пам’ять. Кожен із нас протягом всього життя намагається додати максимум зусиль для втілення цього аксіоматичного твердження в реальність. Сергію Леонідовичу Романенку – людині з великої букви це вдалось.
Свою професійну кар’єру він розпочав в Бабаївській середній школі 1975 року. Його учні були багаторазовими переможцями районних і обласних змагань. «Відмінний спортсмен, надзвичайно талановитий організатор, чуйний та уважний вчитель», - такі спомини залишив після себе Сергій Леонідович.

🏀На урочистому відкритті турніру із вітальним словом до баскетболістів звернувся Височанський селищний голова Олександр Мороз.
🔸Також слово надали вчителю української мови та літератури Тетяні Петрівні Плугатарьовій та вчителю фізичної культури Віктору Миколайовичу Майбороді, які довгий час працювали з ним пліч-о-пліч.
🔸Зі зворушливими словами до учасників змагань звернувся учень Сергія Леонідовича - Дмитро Чепурний.
🔸Були присутні його колеги: педагог-організатор Бабаївського ліцею Ольга Олексіївна Мілованова та вчитель фізичної культури Іван Григорович Скиба.

🏀Учасників турніру привітали:
🔸 вихованка Височанської ДЮСШ Варвара Павлюк танцем «Павук» (керівник Анастасія Кулигіна);
🔸соліст вокального ансамблю «Бабаївські зірочки» Ярослав Дараган піснею «Вишиванка» (керівник Катерина Моісеєнко).

🏀Найсильніші баскетболісти 6 команд розігрували першість, виборюючи звання переможців. Усі ігри були цікавими та напруженими: захоплюючі миті перемог, радість самоствердження та фізичного удосконалення надали спортсменам наснаги та сили. Прихильники помаранчевого м’яча активно підтримували своїх фаворитів і щораз викрикували слова підтримки гравцям.
Але, як і в кожних змаганнях, визначилися переможці.

🏆Перше місце посіла команда "Скарб" (Пісочин).
🏆Друге місце виборола команда "Ветеран" (Бабаї).
🏆Третє місце посіла команда "Спартак" (Високий 1).

Грамотами за активну участь відзначено команди "Спартак" (Високий 2), Бабаї - 1 та Бабаї - 2.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та медалями.
Також були визначені та нагороджені грамотами кращі гравці в кожній команді. А кращим гравцем турніру став
Микита Паснаев з команди "Скарб" (Пісочин)👏👏👏

Щиро вітаємо гравців з яскравою грою та бажаємо усім учасникам турніру подальших спортивних вершин!

Разом до Перемоги!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше