Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ: Спортивні вихідні

Новина
21.03.2023

Заняття спортом – справа непроста. Для цього потрібно бути цілеспрямованим, не лінуватися, дотримуватися правил та рекомендацій тренерів, постійно підтримувати тіло і дух у формі. Але спортивне життя в громаді вирує.

🏐 18 березня у спортивній залі Палацу культури та мистецтв Височанської селищної ради у смт Бабаї відбулася Першість Височанської громади з волейболу серед дівчат.

У змаганнях брали участь чотири команди: дві - від Височанської ДЮСШ (молодша та старша групи), команда смт Бабаї та команда смт Високий "Спартак".

🏐 Учасників турніру привітали:
📌 перший заступник Височанського селищного голови Іван Михайличенко;
📌представники федерації волейболу Харківського району;
📌 вихованці Височанської ДЮСШ "Колос" танцем Веснянка (тренер Анастасія Кулигіна);
📌соліст вокального ансамблю" Бабаївські зірочки" Ярослав Дараган чудовою піснею.

🏐 Кожна гра була цікавою та захопливою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги.

🏐За результатами змагань:
🏆перемогу святкувала команда Височанської ДЮСШ (молодша група);
🏆друге місце посіла команда Височанської ДЮСШ (старша група);
🏆 третє місце виборола команда "Бабаї";
🏆четверте місце - команда "Спартак" Високий.
Призові місця були відзначені кубками, грамотами та медалями. Також грамоти отримали кращі гравці в кожній команді.


⚽️18 березня у місті Харків команда «Колос» (смт Бабаї) змагалась за призове третє місце у Дитячо-юнацькому турнірі з футзалу «Нескорений Харків» серед юнаків 2010-2011 р.н.

Наша команда демонструвала гідну гру впродовж всіх змагань. У вирішальному матчі грали відчайдушно та з великими силами йшли в атаку, намагалися нічим не поступатися супернику. Гра з командою "Скіф" закінчилася з рахунком 3:3,але по пенальті з рахунком 6:5 гравці команди "Колос" здобули таку важливу перемогу!

Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше