Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: Спорт робить громаду сильнішою

Новина
03.04.2023

Скоріш за все, шановні дорослі, ви не раз ставили собі запитання: чому деякі діти досягають омріяних цілей, а інші просто спостерігають за ними? Одна з відповідей на це питання: потрібно з раннього дитинства формувати в малюка лідерські якості. А допоможе в цьому спорт.

На сьогодні КЗ «Височанська дитячо-юнацька спортивна школа» працюють 12 спортивних секцій, де займається 245 учнів: карате, шахи, бокс, волейбол, баскетбол, футбол тощо.

Спортивна школа – це не тільки місце, де можна добре та весело провести час, виплеснути енергію, але й той куточок світу, де дітям завжди комфортно. Адже з ними працюють справжні професіонали. Завдяки спорту дитина стане цілеспрямованою, здоровою, з легкістю зможе відмовитися від шкідливих звичок в майбутньому.

В умовах воєнного стану у громаді робиться все можливе для розвитку дитячих спортивних талантів. Так минулого місяця, Височанської селищною радою для вихованців ДЮСШ було профінансовано придбання:
- комплекту волейбольної форми,
- чотирьох футбольних м'ячів

З усіх ігор, де основним атрибутом є м’яч, футбол посідає чи не чільне місце. Бо він є командною грою. І сподіваємося, що в недалекому майбутньому нашій ДЮСШ вдасться виховати справжніх футбольних зірок. А поки вони можуть брати приклад зі старших товаришів/

На вихідних ФК «Високий» став срібним призером Турніру ЛФЛ «Нова Баварія» весна 2023 8х8, поступившись у запеклій боротьбі ФК Промінь» (Коротич) з рахунком 5:2.

Вітаємо переможців!
Разом ми - Україна!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше