Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: Подаруй дитині свято

Новина
24.04.2023

20 квітня у смт Високий у затишній залі закладу освіти зібралися гості та учасники ІІІ Відкритого огляду дитячої творчості “На зустріч весни”. 65 учасників заходу з Височанської школи мистецтв та Арт-студії «Джміль» Палацу культури та мистецтв Височанської селищної ради представили майже 100 витворів образотворчих робіт і пластилінових картин.
🎨Справжнє свято без привітань не свято! Особливо від юних талантів нашої громади - хореографів та співаків.

🎨Перший заступник Височанського селищного голови Іван Михайличенко разом з директором школи мистецтв Ларисою Пакош нагородили учасників дипломами та подарунками: кожен учень отримав набір якісного паперу для акварелі та солодощі!

🎨Переходьте у галерею робіт (https://t.me/nazustrichvesny) всіх учасників огляду, підтримуйте "вогниками" дітей!

💙💛21 квітня у КЗ «Палац культури та мистецтв Височанської селищної ради» у смт Бабаї відбувся звітний концерт колективу спортивної аеробіки "Колос" Височанської дитячо- юнацької спортивної школи (керівник Анастасія Кулигіна).

👯‍♀️Вихованці колективу представили свої творчі номери, чим подарували незабутні емоції глядачам.
На урочистому відкритті були присутні:
- депутат Харківської обласної ради Ніна Сільченко;
- Височанський селищний голова Олександр Мороз;
- перший заступник селищного голови Іван Михайличенко .

👯‍♀️У цьому році колектив спортивної аеробіки "Колос" святкує своє 5-річчя, на даний час у ньому займається 58 спортсменів, кожен з яких намагався максимально продемонструвати свою майстерність на звітному концерті. А це просто захоплювало публіку, яка на кожний виступ реагувала бурхливими оплесками.

👯‍♀️Височанський селищний голова Олександр Мороз, вітаючи колектив "Колос", побажав наснаги та завзятості, неповторних виступів, прагнення до саморозвитку, здійснення мрій, та подарував колективу спортивний інвентар.

👯‍♀️Наприкінці свята аеробіки директор КЗ «Височанська ДЮСШ» Олександр Драчук нагородив всіх учасників колективу «Колос» дипломами та медалями.
Ну і яке ж свято без солодкого столу!

Саме завдяки таким святам у дитячій пам'яті надовго утримуються світлі, радісні, яскраві враження, а це дуже важливо у наш час.

Разом ми - Україна!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше