Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ: Молодіжний простір

Новина
01.04.2023

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ:

За інформацією, наданою Молодіжним центром High Hub, для молоді громади протягом березня 2023 року було проведено 8 заходів, а саме:
🔹 2 онлайн консультації психолога з приводу подолання стресових ситуацій;
🔸 6 офлайн заходів.
Зацікавились ними та відвідали 156 молодих людей Височанської громади та ВПО.

🔵9 березня пройшов перегляд документальних фільмів, учасників Docu.daysUA, за темою «Інклюзія».

🟡14 березня у Палаці культури та мистецтв Височанської селищної ради у смт Бабаї на «Святі дітей» відкрили для молодших мешканців громади простір для творчості та подарували кілька годин веселих ігор і, звичайно, море незабутніх спогадів.

🔵24 березня разом з творчою молоддю створили Куточок безпеки для нашого майбутнього молодіжного простору та провели тренінг з медіаграмотності.

🟡25 березня разом з Федерацією волейболу Харківського району був проведений турнір серед чоловічих команд смт Високий, м. Харкова та м. Южний.

🔵27 березня розробили та провели пригодницьку квест-екскурсію "Скарби Сковороди" в смт Бабаї.

🟡30 березня з молоддю громади вийшли на толоку "Полювання на сміття" на Зеленогайському ставку в смт Високий та зібрали 16 мішків сміття.

Разом ми – Україна!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше