Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ: Міжнародний день захисту дітей у Височанській громаді

Новина
01.06.2023

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини.

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни - День захисту дітей. З нагоди свята сьогодні, 1 червня, на трьох локаціях у смт Високий для малечі громади було безліч розваг.

Можливо було не тільки позмагатися у настільному тенісі та взяти участь в естафетах, а й намалювати малюнки, потанцювати під веселу музику, позмагатися в різних іграх, пострибати на батутах, подивитися концерт маленьких артистів, а також поласувати різноманітними смаколиками: від цукрової вати й бургерів до фруктів та морозива. А ще отримати багато чудових подарунків.

Але День захисту дітей - не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими та щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

З міркувань безпеки та з метою уникнення масового скупчення людей, свята, присвячені Дню захисту дітей, проходитимуть на різних локаціях:
у смт Покотилівка у п'ятницю,
смт Бабаї у суботу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше