Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: Комфортний та сучасний простір для ВПО

Новина
28.08.2023

 

У прихистку для ВПО, що розташований у приміщенні КЗ «Зеленогайська спеціальна школа» Харківської обласної ради, завершено ремонтні роботи у межах проєкту Громадської організації ФОНД ПІДТРИМКИ МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ «Наша сила в єдності (Покращення житлових умов в центрі тимчасового перебування внутрішньо-переміщених осіб в смт Високий Харківської області)».

У ході робіт був зроблений сучасний ремонт у 12 кімнатах та коридорі, встановлено нові міжкімнатні двері та світильники, замінені змішувачі у санвузлах. Це значна допомога задля створення більш комфортних умов проживання для людей, які знайшли тут прихисток у складні часи.

Проєкт став можливим завдяки програмі «Разом ми – Шелтер», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Гуманітарного фонду для України. Громадська організація «Фонд підтримки місцевого розвитку» виграла грантовий конкурс та отримала кошти на облаштування затишного прихистку для ВПО.
Щиро дякуємо Фонду Східна Європа, Управлінню ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine та Фонду підтримки місцевого розвитку за допомогу!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше