Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: ГО «Ветеранське об’єднання Височанської громади «Мрія» - практична підтримка та допомога тим, хто потребує її найбільше

Новина
13.10.2023

🔹Більш ніж пів року ветеранська спільнота «Мрія» активно діє у селищі Високий, за адресою: Височанський шлях, 4а. Це громадська організація, створена для ветеранів, активних учасників бойових дій та їхніх родин.

🔸Однією з ініціатив "Мрії" є роздача вживаного одягу. Ветерани зібрали велику кількість речей, які вони передають тим, хто знаходиться в складних життєвих обставинах.

🔹Члени організації активно допомагають нашим Героям: виготовляють кавери, набивають подушки та в'яжуть шкарпетки для українських військових, які перебувають на передовій. Також ветерани часто відвідують поранених військових у госпіталі, надають їм моральну підтримку та допомагають з лікуванням.

🔸Діяльність ГО «Ветеранське об’єднання Височанської громади «Мрія» - це приклад того, як ветерани продовжують служити своїй країні.
Якщо ви бажаєте долучитися до цієї благородної справи, «Мрія» завжди відкрита для вашої підтримки.
Разом ми - Україна!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше