Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ: Дитинство триває!

Новина
04.04.2023

13-15 березня 2023 року відбувся обласний етап Міжнародного екологічного конкурсу на тему «Душа села» для учнів І – IV класів закладів освіти Харківської області.
Учні КЗ "Бабаївський ліцей ім. П.О.Потапенка Височанської селищної ради" брали участь у конкурсі та отримали наступні результати:

🏆Єгор Гиря посів 3 місце у номінації "Один день з життя села".

🏆Єву Пугач було відзначено грамотою за значні результати при виконанні робіт у межах обласного етапу конкурсу.

Вітаємо переможців та учасників! Бажаємо натхнення та творчих успіхів!👏

30 березня молодші учні Арт-студії "Джміль" КЗ "Палац культури та мистецтв" Височанської селищної ради виконували малюнки на тему: "Космос". Це підготовка робіт для участі у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка "Космос - інший світ". З нетерпінням чекаємо на результати😊

💙💛31 березня у КЗ «Харківській фаховий вищий коледж мистецтв» відбувся ОБЛАСНИЙ КОНКУРС-ГРА «ВСЕЗНАЙКО-МУЗИКАНТ» серед учнів старших класів мистецьких шкіл. Від Височанської школи мистецтв виступили майбутні випускники: Мельник Поліна та Герасименко Володимир (викладач Пакош Лариса Миколаївна). Метою конкурсу-гри стало виявлення ерудованих учнів, сприяння зацікавленості музичним мистецтвом серед підлітків, підняття їхнього музично-інтелектуального рівня, стимулювання подальшого професійного розвитку юних музикантів.
Вітаємо учасників!👏

Протягом минулого тижня в Ржавецькій бібліотеці-філії тривав тиждень дитячого читання. Кожен охочий міг взяти участь у флешмобі «Дитина читає - Україна перемагає» та надати запис з читанням уривка зі своєї найулюбленішої книги.
https://www.facebook.com/100001616272867/videos/232745702575972/

1 квітня у КЗ "ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ" ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ"пройшов "Дитячий день". Маленькі читачі робили етикетки для чаю, який незабаром буде відправлено до наших Захисників та Захисниць. А ще читали, грали в різні ігри, спілкувалися!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02tWa1ob1NMhWWbBRHBcNLzM8Q9dHTWz76fSsJCzQzM2CxNgN8mT4k9gMDjAScXcuTl&id=100054365175786

І це лише частина заходів, які проходять для дітей у нашій громаді. Не зважаючи на воєнний стан, дитинство триває. Нехай ці дні будуть наповнені для дітей позитивними емоціями.
Щира подяка всім організаторам цих заходів!💙💛

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше