Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: Діти - наше майбутнє!

Новина
29.03.2023

💙💛Діти та традиції рідного краю
У І кварталі 2023 року творчий колектив учнів КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ПРОМІНЬ» «Краплинки» (керівник – Юлія Конвал) брав участь в обласному святі «Щедрий вечір».
Воно було започатковане Департаментом науки і освіти ХОДА, КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» та Харківським обласним відділенням Всеукраїнського об’єднання ветеранів.
Творчий колектив закладу отримав найвищу нагороду обласного свята – «Гран-прі»!
ВІТАЄМО!👏
Завдяки саме таким заходам дітям цікавіше вивчати традиції та звичаї українського народу.

💙💛Підтримка сімей громади
26 березня благодійним фондом PROFESSIONAL DEVELOPMENT, що діє у межах міжнародної незалежної благодійної організації соціального спрямування SOS Kinderdorf International,
у приміщенні КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО» було проведено благодійний захід для здобувачів освіти (дітей пільгового контингенту) смт Високий та їх батьків.

🔹Для молодших школярів та вихованців дитячого садочка педагогами фонду були організовані заняття з арттерапії: діти спілкувалися, малювали, виготовляли чудові паперові букети, а головне - посміхалися!

🔹З учнями базової та старшої школи спеціалісти міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України провели навчання з мінної безпеки та показали на практиці. як саме надавати першу домедичну допомогу.

🔹 Батьки теж не сумували: отримали корисні знання з радіаційно-хімічно-біологічного захисту та навички евакуації із зруйнованих приміщень.

🔹Також фондом PROFESSIONAL DEVELOPMENT сім’ям було надано гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, засобів гігієни. Діти отримали канцелярське приладдя.

Разом до Перемоги! 🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше