Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: Безпека на першому місці

Новина
24.02.2024

23 лютого до Бабаївської селищної бібліотеки завітали представники Данської ради у справах біженців, щоб провести важливі лекції з мінної безпеки для молодших учнів Бабаївського ліцею.
Діти з великим зацікавленням слухали лекцію, висловлювали свої думки та активно взаємодіяли з лекторами. Організатори також дбали про різноманіття тематичного матеріалу, щоб надати маленьким слухачам комплексне розуміння питань мінної безпеки.
Паралельно із заняттями для дітей їхні батьки відвідали історично-краєзнавчий музей, який знаходиться у Палаці культури та мистецтв Височанської селищної ради. Експозиції музею стали для них захопливим вікном у минуле, де кожен виставковий елемент розповідає власну унікальну історію.

Щиро дякуємо організаторам та викладачам за цей захоплюючий проєкт!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше