Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: 30 серпня у смт Високий до маленьких мешканців селища завітали нацгвардійці 5-ї Слобожанської бригади

Новина
31.08.2023

За підтримки Височанської селищної ради та волонтерів благодійного фонду БФ «Спільна Справа Харків» ця подія перетворилася на справжнє дитяче свято з нагоди прийдешнього свята Першого дзвоника.

Одним із ключових моментів заходу став виступ духового оркестру 5-ї Слобожанської бригади. Відомі українські пісні ї у виконанні військового оркестру зачарували слухачів та залишили незабутні враження як у дітей, так і у їхніх батьків.

Однак цей захід був більшим ніж просто розвагою. На трьох локаціях досвідчені інструктори провели для малечі пізнавальні майстер-класи з мінної безпеки та тактичної медицини, а це важливий крок у формуванні дитячого розуміння безпеки та навичок першої допомоги.

Де діти, там і смаколики – морозиво та соки.
Ну і куди ж без смачної польової каші, яку приготували найкращі кухарі Височанського ліцею №1.

Завдяки спільним зусиллям волонтерів, органів місцевої влади та нацгвардійців, цей захід став незабутнім та яскравим і для дітей, і для дорослих.

Від щирого серця дякуємо за допомогу в організації свята та за надані подарунки і смаколики для найменших мешканців смт Високий:
🔹Височанському селищному голові Олександру Морозу;
🔹благодійному фонду БФ «Спільна Справа Харків» та Анні Жван-Жванській;
🔹Благодійному Фонду «Міжнародна Фундація України» та Станіславу Бокову.

Разом ми –Україна!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше