Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Служба автомобільних доріг у Харківській області повідомляє:

Новина
06.01.2023

Служба автомобільних доріг у Харківській області повідомляє:

❗️Погіршення погодних умов на Харківщині

За прогнозами синоптиків, 6 січня в Харківській області ускладнення погодних умов. Прогнозується сніг, мокрий сніг та хуртовина. Температура буде коливатися від -4°С до -12°С. Перехід температури дуже різкий, тому на ранок 7 січня очікується локальна ожеледиця, температура буде коливатися від -11°С до -15°С.

⚠️ Погодні умови можуть призвести до ускладнення дорожнього руху на окремих ділянках доріг і вулиць. Дорожна служба працює цілодобово. Радимо утриматись від поїздок на далекі дістанції, бути пильними на дорогах та дотримуватись правил дорожнього руху.

☎️ Єдиний контакт-центр Укравтодору, де можна отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу: +38 067 400 60 80.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше