Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня енергетика!

Привітання
22.12.2023

Ваша професія завжди пов’язана з постійним ризиком, вимагає пильності, неабияких знань та високих професійних навичок. В умовах воєнного стану ви докладаєте героїчних зусиль аби відновити енергетичну систему країни після чергових ворожих обстрілів

Вашею невтомною працею створюється одна із найнеобхідніших потреб – світло та тепло, які забезпечують комфорт у домах усіх без винятку громадян України.

Здоров’я, Життя, Миру і Перемоги! Бережіть себе та своїх близьких! Заощаджуйте енергоресурси, але не треба економити енергію душевного тепла, генеруйте оптимізм і позитив!

Слава Україні! Слава енергетикам!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше