Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Серпнева педагогічна конференція "Освіта громади-територія нових можливостей"

Новина
28.08.2021

27 серпня 2021 року в приміщенні КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ПАЛАЦ КУЛЬТУРИ ТА МИСТЕЦТВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» відбулася серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Височанської селищної ради «Освіта громади – територія нових можливостей».

     У роботі конференції взяли участь:

  • Височанський селищний голова Олександр Васильович Мороз;
  • радник голови Харківської районної ради Олег Євгенович Казаков;
  • заступник голови Височанської селищної ради з питань фінансів та бюджету Яна Олександрівна Іщенко;
  • секретар Височанської селищної ради Тетяна Сергіївна Мельник;
  • начальник Відділу освіти Височанської селищної ради Анатолій Сергійович Червоний;
  • директор КЗ «ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» Алла Михайлівна Косточка;
  • голова Височанської організації профспілки працівників освіти і науки України Ніна Василівна Кунченко;
  • директори та заступники директорів закладів освіти Височанської територіальної громади;
  • голови профспілкових комітетів;
  • кращі педагогічні працівники закладів освіти;
  • представники батьківської громадськості.

     Височанський селищний голова Олександр МОРОЗ у своєму виступі «Розвиток освіти – пріоритетний напрямок діяльності Височанської селищної ради»  інформував педагогічну  та батьківську громадськість про покращення матеріально-технічної бази закладів освіти, здійснення різних видів ремонтних робіт у закладах  за результатами спільної роботи закладів освіти, відділу освіти, селищної ради, створення комфортного середовища для учасників освітнього процесу, що є пріоритетом у роботі Височанської селищної ради. Також розповів присутнім про плани влади на майбутнє для покращення соціальних питань населення громади.

     Здійснено аналіз роботи закладів освіти та визначено основні шляхи реалізації освітньої реформи в закладах освіти району в доповіді «Підсумки роботи закладів освіти у ІІ півріччі 2020/2021 навчального року та пріоритетні  завдання щодо створення інноваційного освітнього простору Височанської територіальної громади у 2021/2022 навчальному році» начальником Відділу освіти Височанської селищної ради Анатолієм Червоним.

     Височанським селищним головою Олександром Морозом та начальником Відділу освіти Анатолієм Червоним нагороджено кращих педагогів закладів освіти, переможців І етапу обласного конкурсу професійної майстерності «Кращий вихователь Харківщини -2021».  

     Олександр Мороз привітав новопризначених директорів, які з 1 вересня вперше розпочинають навчальний рік - Оксану Анатоліївну Жвавець, директора КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №2» та Маргариту Олександрівну Семерню, директора КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО», та вручив їм сертифікати на придбання ноутбуків.

    Селищний голова відзначив стипендією випускника КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №2» Кірова Микиту, який серед 47 учнів  Харківської області досяг 200-бального результату за виконання роботи з англійської мови під час ЗНО.

     З вітальним словом до освітян звернулася Н.Кунченко, голова Височанської організації профспілки працівників освіти і науки. Ніна Василівна нагородила керівників закладів та голів ПК  грамотами та грошовими преміями Харківської обласної профспілки працівників освіти і науки за співпрацю з профспілкою, відстоювання соціально-економічних інтересів працівників.

   Учасники конференції вшанувати пам’ять про директора КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №2», серце якого перестало битися 4 серпня 2021 року. Він жив школою. І школа жила Ним. Його любили учні, поважали батьки, він мав заслужений авторитет серед колег.

         Наприкінці конференції відбувся «круглий стіл», під час якого освітяни, представники батьківської громадськості вносили пропозиції щодо векторів розвитку освіти громади, виховного процесу, питань, що сьогодні хвилюють педагогічні колективи.

     Під час свята було нагороджено:

  Грамотами Височанської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у навчанні та вихованні юного покоління нагороджені педагоги:

     Бєлікова Віра Іванівна, вихователь-методист КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»;

        Третяк Тетяна Петрівна, вихователь КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАБАЇВСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»;

     Ярошенко Любов Іванівна, вихователь-методист КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»;

Зоря Ганна Сергіївна, керівник гуртків КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «Покотилівська станція юних натуралістів»;

       Гордієнко Ольга Олександрівна, вчитель української мови та літератури КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЗЕЛЕНОГАЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ»;

       Каленик Надія григорівна, вчитель початкових класів КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАБАЇВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ»;

     Пальваль Наталія Миколаївна, вчитель математики та англійської мови КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 2»;

    Петлиця Олена Григорівна, вчитель російської мови та літератури КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 2»;

       Петренко Яніна Сергіївна, вчитель англійської мови КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №1»;

       Шевченко Юлія Олександрівна, вчитель української мови та літератури КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ПРОМІНЬ».

   Грамотою Відділу освіти Височанської селищної ради, сертифікатом від селищної ради на придбання ноутбуку, символом перемоги та грошовою премію від  Височанської профспілки працівників освіти нагороджено:

     Семерня Маргарита Олександрівна, вихователь КЗ  «БАБАЇВСЬКИЙ ЗДО», переможець  у номінації «Вихователь дітей старшого дошкільного віку».

       Попова Ольга Михайлівна, вихователь  КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО», переможець  у номінації «Вихователь-новатор».

      Грамотою Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України    за співпрацю з профспілкою, відстоювання соціально-економічних інтересів працівників нагороджені:

     Забара Ольга Сергіївна, директор КЗ «БАБАЇВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ»

     Жвавець Оксана Анатоліївна, директор КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 2»

      Влащенко Катерина Леонідівна, КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКА СЮН»

     Коробко Світлана Олексіївна, голова первинної профспілкової організації КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО».

Джерело: http://vysoch.osv.org.ua/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше