Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розвиток спортивного орієнтування: Нові можливості для талановитих

Новина
12.12.2023

Височанська селищна рада продовжує активно підтримувати та розвивати спортивні напрямки ДЮСШ.
Цього разу було профінансовано та закуплено спортивний інвентар для відділення «Спортивне орієнтування», вихованці якого є постійними учасниками та призерами обласних та Всеукраїнських змагань.

Зокрема, для оптимізації навчально-тренувального процесу для юних спортсменів були придбані спеціальні компаси, еспандери лижника різної жорсткості, набори гумок для фітнесу, набивні м'ячі різної ваги та координаційні драбини різної довжини. Цей інвентар не лише розширює можливості тренувань, але й дозволяє розвивати різні аспекти фізичної підготовки.

Вихованці відділення спортивного орієнтування з великим захопленням та ентузіазмом використовують новий інвентар, вчаться новим технікам та вдосконалюють свої навички.

Бажаємо тренеру Вадиму Дяченку та його вихованцям нових висот, вдалих виступів на майбутніх змаганнях та неперевершених перемог у світі спортивного орієнтування.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше