Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Росіяни приносять лише розруху»: гвардієць з позивним Кіндер розповів про бої на Донеччині та звільнення Херсонщини

Новина
25.04.2023

https://ngu.gov.ua/rosiyany-prynosyat-lyshe-rozruhu-gvardiyecz-z-pozyvnym-kinder-rozpoviv-pro-boyi-na-donechchyni-ta-zvilnennya-hersonshhyny/?fbclid=IwAR2np2YwszPAe6hxuiNqyeb9kUOahr6pvg8ce0N1k9RV4K3czruudLFU1mA

Андрій народився та виріс у Кривому Розі, пройшов строкову службу у лавах Збройних Сил України та продовжив свій шлях у рядах Державтоінспекції, де прослужив більш як 10 років. Ще з дитинства чоловік займається спортом та має звання кандидата в майстри спорту з плавання. З початком Антитерористичної операції у 2014-му році був на ротаціях на сході України, тому вже знав, що таке бойові дії.

26 лютого 2022 року Кіндер вже був у стрілецькому батальйоні Криворізької бригади Національної гвардії. Перед ротацією на Донеччину військовий разом з побратимами пройшов кількатижневу підготовку.
Під час одного з чергових обстрілів гвардієць отримав осколкове поранення. Після того, як йому надали медичну допомогу, чоловік повернувся на свою позицію.

Після лікування Андрій повернувся у стрій та у складі підрозділу оперативного призначення брав участь у звільненні правобережжя Дніпра.

Підрозділ, в якому проходить службу гвардієць, брав участь у штурмі таких населених пунктів як Дудчани та Милове, у яких російські війська облаштовували свої командні пункти та склади. Співслужбовці Андрія вважають штурм Дудчан надзвичайно зухвалим – гвардійці зайшли у населений пункт коли противник цього не очікував та, злякавшись, просто втік.
«Я не зміг би собі пробачити, залишаючись осторонь. Це наша земля, тут живуть наші сім’ї й ми повинні їх захищати», – підкреслює військовий.


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше