Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Разова грошова допомога до Дня Незалежності України: Кабінет Міністрів подовжив термін подачі документів до 10 грудня

Соціальна політика
29.11.2023

Разова грошова допомога до Дня незалежності України: Кабінет Міністрів подовжив термін подачі документів до 10 грудня

Про це повідомляє пресслужба уряду https://www.kmu.gov.ua/news/uriad-podovzhyv-termin-dlia-zvernennia-za-razovoiu-dopomohoiu-do-dnia-nezalezhnosti-ukrainy-veteranam-viiny-iaki-prokhodiat-sluzhbu. Зважаючи на заслуги українців у захисті Батьківщини, до Дня Незалежності України держава надає разову грошову виплату військовим, які відзначились, боронячи власну країну.

Зазначається, що відповідні органи, такі як міністерства та відомства, військові формування, підприємства, установи, організації, повинні були подати інформацію до Пенсійного фонду України щодо цих осіб не пізніше 1 жовтня поточного року.

Згідно з оновленою інформацією, тепер уряд визначив новий термін до 10 грудня поточного року для подання відповідної інформації до Пенсійного фонду України.

Детальніше про виплати до Дня Незалежності за посиланням - https://www.msp.gov.ua/news/22977.html

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше