Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Височанського селищного голови з початком навчального року, з Днем знань!

Привітання
01.09.2021

Дорогі діти! Шановні батьки, вчителі!

Височанська селищна рада щиро вітає вас з початком навчального року, з Днем знань. 

Сьогодні для 2420 школярів Височанської територіальної громади розпочнеться бурхливе навчальне й творче життя в оновлених, відремонтованих приміщеннях закладів освіти.

Дорогі школярі!

Знання- це інвестиції в майбутнє, основа успішної кар'єри та гідного життя. Від вашої наполегливості, кропіткої праці залежить не лише особистий розвиток, а й розбудова європейського майбутнього громади, Харківщини й усієї України. Тож навчайтесь із задоволенням, використовуйте кожен день для підкорення нових вершин та пізнання світу.

Нехай цей навчальний рік стане роком нових можливостей, партнерства й творчого зростання!

Любі першокласники!

Сьогодні, уперше в житті, для вас відкриються двері в дивовижний світ знань оновленої української школи. Нехай ваші перші кроки дорогою Знань стануть міцною основою в подальшому навчанні!

Шановні вчителі!

В освіті немає місця байдужим і випадковим людям. Професіонали, майстри своєї справи, закохані та віддані своїй работі- все це про педагогів Височанської територіальної громади.

Бажаємо вам добра, натхнення, задоволення від результатів вашої праці.

Зі святом усіх вас, з 1 вересня! З початком нового навчального року!

 

Височанський селищний голова                                                          Олександр МОРОЗ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше