Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Височанського селищного голови Олександра Мороза з Новим роком

Привітання
31.12.2023

Шановні мешканці Височанської громади!
Прийміть найтепліші вітання та побажання з Новим роком!

Цей передноворічний вечір - особливий момент, коли ми збираємось разом, щоб відзначити закінчення року та початок нового. Хочу висловити особливі слова вдячності нашим Захисникам та Захисницям. Адже саме завдяки їм ми можемо спокійно зустрічати свята, вирішувати свої справи та розвивати нашу громаду.

Переконаний, що наступний рік стане для нас особливим. Ми будемо святкувати нашу Перемогу та повертатися до звичного життя. У наших планах ще багато завдань, і я впевнений, що ми успішно втілимо їх у життя.

Нехай старий рік забере всі негаразди і печалі, а рік прийдешній принесе усім мир, спокій, впевненість у майбутньому та додасть нових сил для втілення найзаповітніших мрій. Хай множаться щастям, щирою любов’ю, гараздами та достатком ваші оселі!
Усе буде Україна! 🇺🇦

З найкращими побажаннями, Височанський селищний голова Олександр МОРОЗ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше