Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Поліцейський Олександр Шарабідзе пройшов відбір у штурмову бригаду «Лють»

Новина
21.03.2023

«Щоб наші діти жили у вільній країні, треба зараз дати гідну відсіч ворогу», – поліцейський Олександр Шарабідзе пройшов відбір у штурмову бригаду «Лють»

Заступник начальника сектору дільничних офіцерів Кропивницького районного управління поліції Кіровоградської області один з тих, хто в перших рядах заповнив анкету для вступу до Об’єднаної штурмової бригади «Лють» та успішно пройшов всі етапи відбору.

32-річний поліцейський захоплюється рукопашним боєм і тайським боксом, має досвід служби у спецпідрозділі та участі у виконанні бойових завдань у складі ООС.

Чоловік говорить, що дізнавшись про те, що на базі Національної поліції створюють штурмову бригаду «Лють», швидко прийняв рішення подати заявку та спробувати свої сили. (https://www.npu.gov.ua/news/shchob-nashi-dity-zhyly-u-vilnii-kraini-treba-zaraz-daty-hidnu-vidsich-vorohu-politseiskyi-oleksandr-sharabidze-proishov-vidbir-u-shturmovu-bryhadu-liut)

За словами Олександра, ворог будь-якої миті може нанести черговий удар, тож, кожен має докласти всіх зусиль, аби наблизити перемогу.

Набір до спецпідрозділу Нацполіцїі «Лють» триває.

Щоб заповнити анкету кандидата переходьте на сайт: https://storm.mvs.gov.ua/

https://t.me/UA_National_Police/10539

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше