Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Поліцейські офіцери Височанської громади виявили правопорушення у сфері незаконного обігу психотропних речовин

Новина
23.10.2023

Під час патрулювання по вул. Стадіонній у селищі Бабаї, увагу правоохоронців привернув чоловік, що при появі поліцейських почав помітно нервувати. Така поведінка чоловіка здалася поліцейським підозрілою, і як виявилось не даремно. У ході проведення поверхневої перевірки у 42-річного місцевого мешканця виявлено речовину схожу на психотропні речовини.

Все знайдене поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження. За вказаним фактам відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

https://www.facebook.com/pogKharkiv/posts/pfbid02Eq4Yui9QGK1BBdL4s4qYGcH7RDwX5byzkDHu2bZ1H3bzaCwJSuKyoS247ZGheTSvl

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше