Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Покращити стресостійкість та концентрацію на роботі допоможе спеціальна програма

Новина
28.12.2023
Щоб допомогти боротися зі стресом і протидіяти професійному вигоранню, в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», що впроваджується за ініціативи Першої леді, була розроблена Програма підвищення продуктивності.
Вона складається з таких частин:
• Колекція швидких тренувань на робочому місці
До неї входять йога-розтяжка, легка розминка для ніг, тренування для тіла тощо. Тривалість кожної вправи становить 5-10 хвилин. Виконувати їх можна в офісі або вдома.
• Програма профілактики вигорання
Це мікронавчання з короткими блоками інформації у форматі сторіз. Виконання завдань займає до 10 хвилин на день. Курс розробили психологи з України та США.
• Аудіокурс для відновлення продуктивності
Він триває 28 днів і містить практичні поради, психологічні практики, вправи й медитації для запобігання вигоранню тощо.
Для українських роботодавців користування програмою є безоплатним. Долучитися можна за цим посиланням - https://betterme.world/ua/for-business
Також програмою можна користуватися з дому. Інструкція, як це зробити – https://bit.ly/3Rm1g1l
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше