Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пишаємося!

Новина
11.04.2023

Пишаємося! Спортивні досягнення вихованців Височанської ДЮСШ:

💙💛1-2 квітня у місті Мукачево відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Понад 80 спортсменів зі всієї країни змагались за звання кращих орієнтувальників. Серед них 5 вихованців Височанської ДЮСШ, які брали участь у двох видах змагань, - довга дистанція та спринт.
🏆За підсумками змагань наші спортсмени отримали такі результати: на довгій дистанції Кіра Юзкова посіла 13 місце, у спринті кращий результат наших вихованців - теж Кіра Юзкова з 11 результатом.
Вітаємо вихованців та тренера Вадима Юрійовича Дяченка та бажаємо подальших успіхів.

💙💛2 квітня в місті Полтава відбувся Відкритий турнір з шотокан карате-до С.К.І.Ф. «УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!»
В змаганні брали участь понад 150 спортсменів! Виступ вихованців Височанської ДЮСШ на турнірі став дуже вдалим. У різних видах програми наші спортсмени вибороли одне 1 місце, три 2 місця та п'ять 3 місць.
Вітаємо тренера Щербину Романа Анатолійовича з гарним результатом та бажаємо нашим спортсменам успіху та нових перемог!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше