Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Переведення годинника на зимовий час: Коли це треба робити українцям

Інформація
26.10.2023

Щороку перехід на зимовий час відбувається в останню неділі жовтня о 4-й годині ранку. Так, у 2023 році вночі 29 жовтня потрібно перевести стрілки годинника на одну годину назад.

Сучасні гаджети можуть автоматично перейти на зимовий час, але механічні годинники потрібно вручну перевести на одну годину назад.

За словами медиків, перехід на зимовий час наш організм переносить краще ніж на літній. Але все ж таки для нього це певний стрес, а отже, до переведення стрілок годинника краще готується заздалегідь.

  • За кілька днів до переведення стрілок годинника краще почати лягати спати раніше, хоча б на 15-20 хвилин. Це допоможе організму адаптуватися до нових умов.
  • Не можна перевтомлюватись. Краще відмовитись від надмірних фізичних навантажень, не затримуватись на роботі. По можливості необхідно дати організму відпочити.
  • Необхідно постаратися менше нервувати, якщо це можливо. Можна слухати розслаблюючу музику, пити трав'яні чаї і так далі.
  • Під час підготовки до переходу на зимовий час особливо важливо дотримуватися правильного харчування. Краще відмовитися від алкоголю, вживання жирної їжі, пити більше води, їсти овочі та фрукти.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше