Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся Височанської громади

Подія
18.01.2024

З глибоким сумом повідомляємо про загибель 2 наших мешканців, воїнів-героїв, які полягли на полі бою, захищаючи нашу Батьківщину від клятого ворога.


14 січня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Опитне Донецької області загинув вірний син української землі ХОЛОД СЕРГІЙ РУСЛАНОВИЧ, 18.12.2000 р.н., мешканець селища Бабаї.
Непоправна втрата для всієї громади. Цвіт нації, гордість, надія і опора.


Страшна звістка сколихнула і селище Високий. Вірний присязі син України, патріот рідної землі, ТКАЧ СТАНІСЛАВ АНАТОЛІЙОВИЧ, 2.03.1978 р.н. за мир у країні віддав найдорожче.
Життя солдата обірвалося під час виконання бойового завдання 13 січня 2024 року внаслідок ураження FPV дроном-камікадзе противника в районі населеного пункту Вербове Запорізької області.


Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен загиблий воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас.
Царство небесне і вічний спокій їхнім душам!
Низький доземний уклін, шана та повага Героям!

Герої не вмирають!🇺🇦

Інформацію щодо місця та часу прощання з Героями буде надано додатково.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше