Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Освітній Центр Верховної Ради України інформує: для всіх, хто не встиг взяти участь у Всеукраїнській акції єдності «Разом до перемоги»

Новина
13.04.2023

Враховуючи ваші побажання та велику кількість охочих ми вирішили запустити другу хвилю нашої акції! Та продовжувати приймати ваші есе, які згодом будуть опубліковані у спеціальну збірку!

 З початку повномасштабного вторгнення, діти України довели, що вони теж виборюють нашу Незалежність на рівні з дорослими. Юні хлопчики та дівчатка наближають Перемогу своїми щоденними добрими справами, волонтерством, творчістю та локальними зборами коштів.

Дивовижні вчинки нашої хороброї молоді не мають залишатися осторонь! Саме тому, ми вирішили створити ексклюзивну збірку з розповідями-есе наших незламних!

 Запрошуємо хлопчиків та дівчаток, віком до 18 років, взяти участь у Всеукраїнській акції та написати про свої досягнення заради Великої Перемоги!

Для того, щоб ваше есе було опубліковано, необхідно виконати наступні умови акції:
1️⃣ Особисто написати есе українською мовою, яке розкриває тему того, як кожен з учасників наближає День нашої Великої Перемоги (успішне навчання, цікаві проекти, креативні благодійні збори, підтримка захисників України та людей, що потребують допомоги тощо). Обсяг - до 1500 символів.
2️⃣ Публікація має бути викладена на сторінці у Фейсбук та бути відкритою до перегляду (просимо перевірити налаштування конфіденційності);
3️⃣ Мова публікації – українська;
4️⃣ Необхідно бути підписаним на наші сторінки у соцмережах:
-Інстаграм: https://instagram.com/education_center_of_vru?igshid=YmMyMTA2M2Y=,
-Телеграм: https://t.me/educationcentreVR,
-Фейсбук: https://www.facebook.com/educationcenterofVRU
5️⃣ В описі до публікації вказати своє прізвище, ім’я, вік та назву закладу, де навчається учасник.
6️⃣ Обов’язково позначити сторінку Освітнього центру через «@»: @Освітній Центр Верховної Ради України та заповнити гугл-форму: https://forms.gle/8Y9EMbF9MkZtGeVu8
7️⃣ До опису додати хештеги: #разомдоперемоги #акціяєдності

Для того, щоб есе потрапило до ексклюзивної збірки, текст повинен бути надрукованим у публікації, а не сфотографованим з рукопису, а також необхідно перенести його до гугл-форми.
Робота повинна бути виконана особисто автором, за потреби завантажити її можуть вчителі/батьки/опікуни з власної сторінки!
Дедлайн: 15 травня
☺️ Бажаємо творчого натхнення!

https://www.facebook.com/educationcenterofVRU/posts/pfbid0Nau6iAJPc9eDY9AfDAkrsHXe6e5fG3F6gaM4XZ9qrSN9Z8nyQ7vUhnfGUhAPEJWXl

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше