Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Національна соціальна сервісна служба України: Цикл домашнього насильства

Інформація
08.12.2023
🚫 На етапі примирення може здатися, що ви отримали щире каяття кривдника і насилля більше не повториться. Однак остання фаза є найбільш підступною, бо саме вона зазвичай не дозволяє розірвати цикл насильства через сподівання на позитивні зміни та віру в краще. Інколи постраждала/ий не усвідомлює, що цей етап, так званого «медового місяця», може сподобатися завдяки тимчасовим атрибутам: налагодженню спілкування, отриманню подарунків, обіцянок і пробачень.
⚠️ Слід пам’ятати, що рано чи пізно цикл знову відновлюється. Не нехтуйте зверненням за допомогою до правоохоронців та психологів.
 
Возможно, это изображение текст «цикл домашнього насилля наростання напруги зріе невдоволення, порушуеться спилкування мж членами членамисм' CİM'ï насильницький нцидент спалах жорстокост емоцйного/ физичного характеру 4 2 3 медовий мысяць спокйний перод перед поверненням до стади примирення кривдники просять вибачення, перекладають провину, заперечують те, що сталося нацональна соцальна соцальнасервсна CEPBICHA служба украϊни»
 
 
 
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше